علاقه مندی روسیه به همکاری های نظامی با ایران
به گزارش دوست داشتنی ها، خبرگزاری خبرنگاران- رئیس سازمان فدرال همکاری های نظامی روسیه گفت که مسکو به همکاری های نظامی با تهران علاقه مند است و به چشم انداز توسعه همکاری ها در این عرصه توجه می نماید.
همراه دور زمین باشید و با تور روسیه از کاخ کرملین دیدن کنید و در شهرهای زیبای مسکو و سوچی گشتی بزنید و خاطرات زیبایی برای خود رقم بزنید.
به گزارش خبرگزاری خبرنگاران به نقل از خبرگزاری ایتارتاس، دیمیتری شوگایف رئیس سازمان فدرال همکاری های فنی- نظامی روسیه روز سه شنبه در حاشیه کنگره اتحادیه سازندگان تجهیزات با بیان اینکه روسیه به چشم انداز همکاری نظامی-فنی با ایران توجه دارد گفت: ایران به انواع سلاح های روسی علاقه مند است.
دیمیتری شوگایف گفت: ما روابط طولانی مدت با ایران داریم و تهران به طیف گوناگونی از تجهیزات جنگی ساخت روسیه علاقمند است.
رئیس سازمان فدرال همکاری های فنی-نظامی روسیه با اشاره به روابط خوب ایران و روسیه بدون اشاره به جزییات بیشتر گفت:ما در حال اجرا تعهدات قراردادی با ایران هستیم که برای تحویل کالا داشتیم.
در اکتبر سال 2020، کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه در مصاحبه ای با کانال تلویزیونی زوزدا (ستاره) گفت، که ایران و روسیه با انتها تحریم های تسلیحاتی سازمان ملل متحد، چشم انداز خوبی برای توسعه همکاری های فنی و نظامی دارند.
جلالی در آن موقع پس از شکست کوشش آمریکا در شورای امنیت برای تمدید محدودیت تسلیحاتی ایران، در مصاحبه با خبرگزاری روسی اینترفاکس درباره همکاری های نظامی ایران گفت: ما به طور قطع با کشور های علاقه مند در حوزه فنی- نظامی و در مسأله خرید تجهیزات لازم برای ما، همکاری خواهیم کرد. برای ما محدودیتی وجود نخواهد داشت و ما با تدبیر از این مسأله استفاده خواهیم کرد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا در زمان حاضر مورد مشخصی در حوزه همکاری های فنی- نظامی بین مسکو و تهران وجود دارد، جواب داد: ما روابط خیلی خوبی با مسکو داریم و روسیه یاری زیادی به ما کرد و با قطعنامه آمریکایی ها مقابله کرد و به آن رأی منفی داد و ما رایزنی های بسیار نزدیکی را در این مسأله انجام می دهیم. در مورد همکاری های نظامی باید بگویم که البته ما برنامه ای در این رابطه تهیه نموده ایم و این برنامه ها با گذشت زمان اجرا خواهند شد.
وی همچنین گفت: ایران در بسیاری از حوزه های تأمین تجهیزات نظامی توانسته است به سطح بالایی دست یابد. علاوه بر آن، پتانسیل صادرات تجهیزات نظامی خود را نیز دارد و با احتساب برطرف محدودیت ها ما خواهیم توانست تسلیحات خود را صادر کنیم، می توانیم آن ها را بفروشیم و سود خود را از آن کسب کنیم. اگر نیازی به خرید بعضی تسلیحات داشته باشیم، هیچ محدودیتی برای ما وجود نخواهد داشت و ما آماده خواهیم بود که در این حوزه کار کنیم.
منبع: خبرگزاری آریا