طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی با سس خامه ای در فر

به گزارش دوست داشتنی ها، کاسرول به غذاهایی گفته می شود که در یک ظرف بزرگ و لبه دار پخته می شوند و بعد در همان ظرف هم سرو می شوند. خاستگاه این غذا به کشورهای اروپایی برمی شود اما امروزه در سراسر دنیا محبوب است. کاسرول را با مواد اولیه متنوعی می پزند و غذایی است که پخت آن باید در فر انجام شود. در این ویدیو از سری آموزش های آموزش های آشپزی تصویری خبرنگاران مگ طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی را به شما آموزش دادیم که مواد اولیه ساده و در دسترسی دارد و آماده سازی آن ساده است. ترکیب مرغ و سبزیجات با سسی خوشمزه و یک لایه پنیر باعث می شوند از طعم بی نظیر این کاسرول لذت ببرید.

طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی با سس خامه ای در فر

مواد لازم

  • سیب زمینی بزرگ: 3 عدد
  • مایونز: 1 قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ بدون استخوان: 1 یا 2 عدد به سلیقه
  • هویج رنده شده: 1 عدد کوچک
  • کنسرو ذرت: نصف پیمانه
  • فلفل دلمه ای نگینی خرد شده: 1 عدد کوچک
  • پیاز: 1 عدد کوچک
  • سیر: 3 حبه
  • خردل دیژون: 1 قاشق چای خوری
  • پاپریکا دودی: 2 قاشق چای خوری
  • خامه صبحانه: 100 گرم
  • پنیر خامه ای: 100 گرم
  • پنیر موزارلا: 200 گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
  • پودر پیاز، پودر سیر و زیره هرکدام: 1 قاشق چای خوری

زمان آماده سازی: 60 دقیقه

مواد اولیه مناسب برای: 4 نفر

طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی

  1. در ابتدا سه عدد سیب زمینی نسبتا بزرگ را پوست بگیرید و به شکل دلخواه خرد کنید. آن ها با آب سرد بشویید و با دستمال تمیز خشک کنید و داخل روغن سرخ کنید.
  2. پس از آنکه کمی سیب زمینی ها تفت خوردند، 1 قاشق چای خوری پاپریکای دودی به همراه کمی فلفل سیاه و نصف قاشق چای خوری زیره سبز و میزانی نمک به آن اضافه کنید و سیب زمینی ها را کاملا سرخ کنید.
  3. 1 عدد پیاز کوچک را نگینی خرد کنید و آن را تفت دهید تا طلایی گردد.
  4. 3 حبه سیر را ساتوری خرد کنید و پس از طلایی رنگ شدن پیازها، به آن اضافه کنید.
  5. 1 یا 2 سینه مرغ را نگینی درشت خرد کنید و داخل پیاز و سیر تفت دهید (دقت کنید که حرارت در این مرحله بالا باشد تا آب میان بافتی مرغ خارج نگردد).
  6. کمی که مرغ تغییر رنگ داد، 1 قاشق چای خوری پاپریکای دودی به همراه 1 قاشق چای خوری پودر سیر،1 قاشق چای خوری پودر پیاز و کمی فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
  7. 1 عدد فلفل دلمه کوچک را نگینی خرد کنید به همراه 1 عدد هویج کوچک رنده شده و نصف پیمانه کنسرو ذرت را به مرغ اضافه کنید و مواد را 2 الی 3 دقیقه تفت دهید.
  8. حالا 1 قاشق چای خوری خردل دیژون یا سس خردل و 1 قاشق غذاخوری مایونز را به مواد مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید و کمی که مواد تفت خورد، حرارت را خاموش کنید.
  9. 100 گرم خامه صبحانه به همراه 100 گرم پنیر خامه ای داخل یک ظرف مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  10. کف ظرف مخصوص فر را یک لایه سیب زمینی سرخ شده و بعد یک لایه ترکیب مرغ و سبزیجات بریزید. سپس یک لایه نازک از سس خامه و پنیر روی ترکیب بریزید. در آخر با ترکیبی از پنیر موزارلا و پنیر چدار روی مواد را بپوشانید و در طبقه وسط فر قرار دهید تا پنیر آب گردد و طلایی گردد.

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 3 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 3 اردیبهشت 1404 گردآورنده: bestlike.ir شناسه مطلب: 1662

به "طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی با سس خامه ای در فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی با سس خامه ای در فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید