طرز تهیه تاکو گوشت و سالاد کلم قرمز
به گزارش دوست داشتنی ها، تاکو یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین غذاهای مکزیکی است؛ به طوری که در گوشه کنارهای خیابان های مکزیک چه در منوی رستوران های شیک و چه در کیوسک های غذافروشی و رستوران های خیابانی فروخته می شود و ما هم قصد داریم طرز تهیه تاکو گوشت را به شما آموزش دهیم. البته تاکو به خاطر طعم مجذوب کننده و تندش طرفدارهای زیادی در تمام دنیا دارد و سرآشپزهای زیادی در دنیا هر کدام دستورهای مختلفی به این غذا اضافه کرده و آن را به شیوه خودشان تهیه می کنند.
پایه اولیه تاکو پرکردن مواد مختلف مثل گوشت، مرغ یا میگو داخل نان تورتیلا است که همراه سس و سبزیجات سرو می شود. در این دستورالعمل طرز تهیه تاکو گوشت با یک سس مجذوب کننده در اختیارتان قرار داده شده که کنارش هم یک سالاد خوشمزه از کلم قرمز سرو می شود. همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه تاکو گوشت
- فیله گوشت گوساله 340 گرم
- برگ تازه گشنیز (ریز خرد شده) یک چهارم فنجان
- آبلیمو تازه یک قاشق غذاخوری
- روغن یک قاشق غذاخوری
- پودر چیلی یک قاشق چای خوری
- سیر خرد شده دو حبه
- پیاز کوچک یک عدد
- نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده به اندازه لازم
- نان تورتیلا هشت عدد
- خامه ترش کاله خرید آنلاین هشت قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه سالاد کلم قرمز
- کلم قرمز (خرد شده) دو فنجان
- برگ گشنیز تازه (ریز خرد شده) یک چهارم فنجان
- روغن یک قاشق غذاخوری
- سرکه سیب یک قاشق غذاخوری
- پودر چیلی یک چهارم قاشق چای خوری
- فلفل دلمه ای قرمز کوچک یک عدد
- پیاز قرمز کوچک یک چهارم
- نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده به اندازه لازم
- آبلیمو تازه به اندازه لازم
طرز تهیه تاکو گوشت و سالاد کلم قرمز
مرحله اول
همانطور که می دانید تاکو یک غذای محبوب مکزیکی است که با مواد مختلفی پر می شود و انواع گوناگونی دارد. برای مثال تاکو میگو و تاکو ماهی دو نوع خوشمزه از این غذا هستند که به راحتی می توانید آن ها را در خانه تهیه کنید.
شما برای تهیه تاکو گوشت ابتدا باید تمام سبزیجات را شسته و داخل آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند. یک چهارم فنجان از گشنیز را به صورت ریز خرد کنید. سپس یک کاسه نسبتا بزرگ بردارید و گشنیز، آبلیمو، روغن و پودر چیلی را با هم ترکیب کنید.
مرحله دوم
سیر را به صورت خیلی ریز خرد کرده و پیاز را هم به صورت رشته های باریک خرد و سپس به مواد داخل کاسه اضافه کنید. گوشت را به صورت رشته های باریک برش داده و به مواد اضافه کنید تا مزه دار شوند. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و ظرف را در یک کنار قرار دهید.
مرحله سوم
کلم قرمز را به صورت میانه خرد کرده و یک چهارم فنجان از گشنیز باقیمانده را به صورت ریز خرد کنید. فلفل دلمه ای و پیاز قرمز را هم به صورت رشته های باریک برش دهید. سپس کلم، گشنیز، روغن، سرکه سیب، پودر چیلی، فلفل دلمه ای، پیاز قرمز و یک چهارم قاشق چای خوری نمک و فلفل را داخل یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید و کاسه را کنار قرار دهید.
مرحله چهارم
موادی را که گوشت را در آن خواباندید، دور بریزید. گوشت را از هر دو طرف نمک و فلفل بزنید. صفحه گریل را روشن کنید. تکه های گوشت را روی صفحه گریل بچینید. هر چند دقیقه یکبار آن را برگردانید تا گوشت پخته و قهوه ای شود. سپس به یک بشقاب منتقلش کنید.
مرحله پنجم
نان های تورتیلا را روی صفحه گریل بچینید تا کمی نرم شده و تغییر رنگ دهند. حدود یک دقیقه زمان کافی است. تکه های گوشت را بین نان ها تقسیم کنید. روی هر تاکو یک قاشق چای خوری خامه ترش و اندازهی آبلیمو بریزید. تاکو را همراه سالادی که آماده کردید، سرو و نوش جان کنید.
نکات
- اگر گیاهخوار هستید یا علاقه ای به گوشت ندارید ما به شما تاکوی گیاهی مکزیکی را پیشنهاد می کنیم.
- اگر دوست داشته باشید می توانید پیش از قرار دادن گوشت ها، نان های تورتیلا را با کمی سس گوجه فرنگی مزه دار کنید.
- اگر علاقمندید تاکوی شما طعم تندتری داشته باشد می توانید هنگام خوردن کمی سس فلفل تند و لبسوز به آن اضافه کنید.