طرز تهیه نان هل پسته مغزدار و خوشمزه با ساده ترین مواد

به گزارش دوست داشتنی ها، نان هل پسته یکی از انواع نان حجیم و فانتزی است. این نان شیرین و خوشمزه چون با عسل پخته می گردد و فیلینگ مقوی و لذیذی دارد می تواند گزینه مناسبی برای صبحانه و عصرانه یا انتخابی عالی برای میان وعده روز باشد. اگر شما هم نان های شیرمال و نان فانتزی مغزدار را دوست دارید، در این مقاله از در با ما همراه باشید تا طرز تهیه نان هل پسته را به شما آموزش بدهیم.

طرز تهیه نان هل پسته مغزدار و خوشمزه با ساده ترین مواد

مواد لازم برای تهیه خمیر نان هل پسته

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
شیر (ولرم باشد)125 میلی لیتر
عسل40 گرم
خمیر مایه فوری7 گرم
آرد نان فانتزی400 گرم
تخم مرغ2 عدد
شیر خشک قنادی30 گرم
نمک1 قاشق چای خوری
هل (پودر شده)1 قاشق چای خوری
کره75 گرم

مواد لازم برای فیلینگ نان هل پسته

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
کره75 گرم
شکر قهوه ای80 گرم
پودر هل2 قاشق چای خوری
مغز پسته (پودر شده)5 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای رومال نان هل پسته

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
زرده تخم مرغ1 عدد
زعفران (دم نموده غلیظ)1 قاشق غذاخوری
مغز پسته نیم کوب3 قاشق چای خوری
کنجدبه میزان کافی
عسل روانبه میزان کافی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 2 ساعت

مدت زمان پخت نان هل پسته: 30 دقیقه

مراحل طرز تهیه نان هل پسته

در طرز تهیه نان هل پسته حتما از پسته بدون نمک بهره ببرید. نان هل پسته با عسل پخته می گردد و گزنه مناسبی برای صبحانه و عصرانه است.

مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید

پیش از آغاز مراحل طرز تهیه این نان مخصوص صبحانه و عصرانه با طعم هل و پسته، مواد اولیه و مقدمات کار را آماده کنید. برای این منظور، ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا برای 30 دقیقه بیرون از یخچال باشند و به دمای محیط برسند.

شیر را هم در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا فقط ولرم گردد. آرد و شیر خشک قنادی را نیز با یکدیگر مخلوط نموده و 3 بار الک کنید. چند عدد هل سبز را در دستگاه آسیاب خانگی بریزید و کاملا پودر کنید. پودر هل را کنار بگذارید تا بعدا بخشی از آن را به خمیر و بخش دیگری از آن را به مواد میانی نان هل پسته اضافه کنید.

میزانی مغز پسته بدون نمک را نیز در دستگاه آسیاب خانگی بریزید تا به میزان 5 قاشق غذاخوری پودر پسته داشته باشید. پودر پسته را کنار بگذارید تا بعدا به فیلینگ نان هل پسته اضافه کنید.

بخش دیگری از مغز پسته را هم در هاون بریزید یا با چاقو خرد کنید تا به میزان 3 قاشق چای خوری پسته نیم کوب داشته باشید. پسته نیم کوب را نیز برای تزیین این نان خوشمزه کنار بگذارید.

برای خرید کره، تخم مرغ، شیر، آرد، مغز پسته و هل سبز می توانید به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: خمیر مایه را به عمل آورید

در این مرحله از طرز تهیه نان هل پسته خوشمزه، شیر ولرم، عسل و پودر خمیر مایه فوری را در کاسه بریزید و با یکدیگر ترکیب کنید. درب کاسه را ببندید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه به عمل آید. در این زمان، باید حجم مایع درون کاسه 2 برابر شده و سطح آن کف آلود یا اسفنجی شده باشد.

برای خرید عسل و پودر خمیر مایه فوری می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله سوم: ترکیب آرد و شیر خشک را اضافه کنید

حالا، ترکیب آرد نان فانتزی و شیر خشک را که قبلا الک کردید کم کم به مایه به عمل آمده اضافه کنید. با یاری همزن برقی این مواد را هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.

برای خرید انواع آرد می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: پودر هل، نمک و تخم مرغ ها را اضافه کنید

پس از ترکیب شدن آرد و شیر خشک با مایه نان هل پسته، باید تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد داخل کاسه اضافه کنید و با همزن به خوبی هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملا از حالت لختگی خارج شوند. سپس، نمک و پودر هل را نیز در کاسه بریزید. این مواد را به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید تا ترکیب یکدستی ایجاد گردد.

برای خرید نمک می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله پنجم: کره را اضافه کنید

پس از هم زدن خمیر و جمع شدن آن، باید کره را به باقی مواد اضافه کنید. این ترکیب را هم برای 10 دقیقه به خوبی هم بزنید تا کره کاملا به خورد خمیر برود.

برای خرید کره می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله ششم: خمیر را استراحت دهید

پس از گذشت این مدت، هم زدن مواد داخل کاسه را متوقف کنید. حالا، سطح داخلی کاسه مناسبی را با میزان کمی روغن مایع چرب کنید. خمیر را در این کاسه چرب بریزید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید. ظرف درپوشیده حاوی خمیر نان پسته را در مکان گرمی قرار دهید. حالا، حدود یک و نیم ساعت منتظر بمانید تا خمیرتان کاملا استراحت کند و حجمش 2 برابر گردد.

برای خرید روغن مایع می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هفتم: مواد میانی نان هل پسته را آماده کنید

در این فاصله، کره، شکر قهوه ای، پودر هل و پودر پسته را داخل ظرف مناسبی بریزید. با دور تند همزن برقی، این مواد را به میزان ای هم بزنید تا بافت خامه ای و یکدستی پیدا نمایند. اگر به شکر قهوه ای دسترسی ندارید، می توانید از شکر سفید بهره ببرید.

برای خرید شکر می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هشتم: خمیر نان هل و پسته را پهن کنید

پس از گذشت مدت زمان لازم برای استراحت خمیر نان هل پسته، سطح کارتان را کاملا آردپاشی نموده و خمیر را روی آن قرار دهید. سپس، خمیر نان هل پسته را با یاری وردنه باز کنید؛ به طوری که ابعاد تقریبی 50 در 35 سانتی متر داشته باشد. حالا، مواد فیلینگ را روی خمیر بریزید و به آرامی پخش کنید تا سطح خمیر را به یک میزان پوشش دهد.

مرحله نهم: خمیر نان را تا بزنید

حالا، یک طرف خمیر را طوری تا بزنید که لبه های آن به مرکز خمیر پهن شده برسد. این کار را با سمت دیگر خمیر نیز تکرار کنید. سپس، روی خمیر تا خورده را به آرامی با وردنه صاف کنید.

مرحله دهم: خمیر نان را برش بزنید

در این مرحله از طرز تهیه نان هل پسته، باید خمیر تا خورده را برش بزنید و به نوارهای 4 سانتی متری تبدیل کنید. هر یک از نوارهای 4 سانتی متری را نیز از وسط برش بزنید. حالا، هر دو یا سه عدد از این نوارهای نسبتا باریک را به هم ببافید و در نهایت، به صورت رولی دور دستتان بپیچید. خمیرهای رول شده را کنار بگذارید.

مرحله یازدهم: نان هل پسته را در فر بپزید

سینی فر را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیرها را با فاصله از یکدیگر روی سینی فر بچینید. سپس، تعدادی کیسه فریزر را چرب کنید و روی خمیرها را با این کیسه های چرب شده بپوشانید.

حدود 20 دقیقه دیگر منتظر بمانید تا خمیرتان دوباره استراحت نموده و افزایش حجم پیدا کند. در این فاصله، فر را روشن نموده و دمای آن را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد.

مرحله دوازدهم: خمیرهای حجیم را رومال کنید

پس از گذشت مدت زمان مورد احتیاج برای استراحت دوباره خمیرها، زرده تخم مرغ و زعفران دم نموده را با یکدیگر کاملا ترکیب کنید. سپس، این مواد را با یاری فرچه آشپزی روی خمیرها بمالید.

حالا، سینی حاوی خمیرهای رومال شده را در طبقه میانی فر بگذارید و حدود 30 دقیقه منتظر بمانید تا کاملا بپزند. پیشنهاد می کنیم، حدود 2 دقیقه هم فر را روی حالت گریل قرار دهید تا سطح نان های شما کاملا طلایی گردد.

مرحله آخر: نان هل پسته را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، سینی را از فر بیرون بیاورید. مدتی صبر کنید تا نان هل پسته خوشمزه شما خنک گردد. حالا، روی هر یک از نان ها را با عسل روان رومال نموده و با میزانی پسته نیم کوب و کنجد تزیین کنید.

عسل و کنجد را به روش های حضوری و اینترنتی از می توانید بخرید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه نان هل پسته

  • برای تهیه نان هل پسته حتما از پسته بو داده بدون نمک یا پسته خام بهره ببرید.
  • در صورت تمایل، می توانید نان هل پسته را با ترکیب آب، شکر سفید، شکر قهوه ای و پودر هل رومال کنید.
  • بسته به ذائقه، می توانید نان هل پسته را بدون فیلینگ درست نموده و روی آن را با میزان بیشتری مغز پسته خرد شده تزیین کنید.
  • در صورت تمایل، می توانید میزانی کرم وانیلی درست کنید و روی خمیر نان هل پسته بریزید. سپس، خمیر آغشته به کرم وانیلی را طبق دستور بالا برش دهید، رول کنید و داخل فر بگذارید.

فوت و فن های خوشمزه شدن نان هل پسته

طرز تهیه نان هل پسته در توستر چگونه است؟

طرز تهیه نان هل پسته در توستر نیز درست مانند دستور بالاست؛ با این تفاوت که باید دمای توستر را 20 درجه کمتر از میزانی که در این مطلب گفتیم در نظر بگیرید. یعنی، باید دمای آون تستر را روی 155 تا 150 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

برای تهیه نان هل پسته آیا می توانیم از ماست استفاده کنیم؟

بله. در صورت تمایل می توانید یک پیمانه ماست را جایگزین شیر کنید. اما توجه داشته باشید که برای به عمل آوردن پودر خمیر مایه، ابتدا باید آن را در یک پیمانه آب ولرم بریزید. سپس، باقی مراحل را با افزودن ماست دنبال کنید.

محصولات مرتبط

تخمه آفتابگردان لیمویی 105گرمی مزمز

30,900 تومان 36,000 تومان 14% تخفیف

پسته نمکی 67 گرمی سنجابک

110,900 تومان 113,000 تومان 2% تخفیف

بادام زمینی سرکه 35 گرم مزمز

13,500 تومان 15,000 تومان 10% تخفیف

مغز پسته نمکی 57 گرمی سنجابک

150,900 تومان 153,000 تومان 1% تخفیف

آلبالو ترش سیل وکیوم ظرفی 300گرم خشکپاک

101,900 تومان 114,000 تومان 11% تخفیف

کنجد برشته بسته سلفونی 300 گرمی آذوقه

92,900 تومان 98,900 تومان 6% تخفیف

نمک تصفیه شده خوراکی یددار دریایی دوی پک 900 گرمی دلفین

44,900 تومان 50,000 تومان 10% تخفیف

زعفران دو گرمی نوین زعفران

289,000 تومان 445,000 تومان 35% تخفیف

زعفران چهار گرمی نوین زعفران

459,000 تومان 755,000 تومان 39% تخفیف

هل 10 گرمی سانتین

49,500 تومان 49,900 تومان 1% تخفیف

مربا آلبالو ترموفرمینگ 225 گرمی شانا

30,900 تومان 34,990 تومان 12% تخفیف

ماسک سه لایه بهداشتی 50 عددی آرمان

53,900 تومان 60,000 تومان 10% تخفیف

آرد نخودچی 200 گرم ترخینه

52,900 تومان 53,800 تومان 2% تخفیف

سوتچی لرESL شیر بطری پرچرب 930گرم

28,900 تومان 33,900 تومان 15% تخفیف

کره مارگارین مهگل زعفرانی 200 گرمی فویلی

15,500 تومان 19,580 تومان 21% تخفیف

تخم مرغ 30 عددی شرینگ اصفهانی

127,000 تومان

منبع: افق کوروش
انتشار: 15 شهریور 1403 بروزرسانی: 15 شهریور 1403 گردآورنده: bestlike.ir شناسه مطلب: 1565

به "طرز تهیه نان هل پسته مغزدار و خوشمزه با ساده ترین مواد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان هل پسته مغزدار و خوشمزه با ساده ترین مواد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید