کُپو خرمایی کرمان کُپو خرمایی کرمان

به گزارش دوست داشتنی ها، در چهارگوشه این مرزوبوم آباد از گرگان تا فارس از خراسان تا کردستان، مردمان هر شهر و منطقه ای دستور تهیه های خوشمزه ای را از اجداد خود به ارث برده اند. مثل دستور تهیه انواع نان های سنتی که هر یک مزه منحصربه فرد خود را دارند.

کُپو خرمایی کرمان کُپو خرمایی کرمان
عکس کپو خرمایی

کرمان نیز تاریخی کهن با آداب ورسوم و فرهنگ غذایی خاص خود را دارد. در سفره کرمانی ها، نان جایگاهی ویژه و همواره ثابت دارد. نان های سنتی کرمان، تنوعی بی نظیر دارند که با حفظ رسوم قدیمی و استفاده از مواد اولیه طبیعی تهیه می شوند و به عنوان یکی از نمادهای فرهنگی و هنری این خطه از کشور شناخته می شوند.

کُپو خرمایی، یکی از انواع نان های سنتی کرمان است که طعمی لذیذ و عطری دلپذیر دارد. اگر شما هم به نان ها و غذاهای سنتی دیگر شهرهای ایران علاقه دارید و دوست دارید طعم های نو را کشف کنید با ما همراه باشید تا طرز تهیه کُپو خرمایی کرمان را یاد بگرید.

کُپو خرمایی کرمان

کُپو خرمایی کرمانی از انواع نان های سنتی و خوشمزه کرمان است که با استفاده از خرما و پنیرهای محلی تهیه می گردد و طعمی خاص و متفاوت دارد.

کُپو خرمایی، ترکیبی از چند ماده ساده و درعین حال پرخاصیت است که بیشتر در وعده صبحانه و همراه با پنیر یا مربا میل می گردد. طعم این نان وقتی که مربا روی آن مالیده می گردد به قدری دلچسب و لذیذ است که نمی توان از کلمات برای توصیف آن استفاده کرد.

کُپو خرمایی علاوه بر طعم متفاوت، دارای خواص مغذی است و بر بهبود و ارتقای سطح سلامتی بدن بسیار تأثیرگذار است؛ چرا که خرما از ترکیبات اصلی این نان است و یکی از غنی ترین منابع قند و فیبر شناخته می گردد.

صبحانه ای بی نظیر و خوشمزه با نان کپو کرمانی

آنچه که کُپو خرمایی را از سایر نان های سنتی کرمان جدا می نماید، ترکیب ادویه و سبزیجاتی است که روی آن می ریزند. این ترکیب در زبان محلی کرمانی، تخمی نام دارد.

اگر در پی یک تجربه نو از طعم خرما هستید، کُپو خرمایی کرمانی را امتحان کنید. این نان کرمانی با طعم و عطر بی نظیر خود، تجربه ای لذت بخش برای شما خواهد بود.

میزان کالری در هر 100 گرم700 کالری
زمان آماده سازی30 دقیقه
زمان لازم برای پختدر فر 30 دقیقه
تعداد نفرات8 نفر

طرز تهیه کُپو خرمایی کرمان

قدیم ها در خانه ای یک تنور وجود داشت که هر چند روز یک بار با آتش هیزم ها گرم می گردد و نان های لذیذی در آن ها پخته می گردد که عطر دلپذیرش تا هفت کوچه آن طرف تر می رفت. امروز قصد داریم سبک اصیل تهیه کپو خرمایی، این نان محلی کرمان را با دستور تهیه قدیمی آن به شما آموزش دهیم و فوت وفن خوش عطری و طعم دلپذیر آن را برای شما آشکار سازیم.

کپو خرمایی کرمان، صبحانه ای متفاوت و انرژی زا

راستی! بورک کرمانی هم خیلی خوشمزه است. بعد از خواندن این آموزش آشپزی توصیه می کنیم طرز تهیه بورک کرمانی را هم در بلاگ خبرنگاران مطالعه کنید.

برای آغاز اول ازهمه مواد لازم را آماده کنید که عبارت اند از:

خمیرچانه نانوایی2 عدد
تخم مرغ2 عدد
خرمای بدون هسته300 الی 500 گرم
ماست2 ملاقه میانه
تخمیبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

مراحل آماده سازی:

مرحله اول: ابتدا ماست و تخم مرغ ها را خوب با هم مخلوط کنید تا مواد کامل در هم ترکیب شوند.

مرحله دوم: اکنون ترکیب ماست و تخم مرغ را به خمیر نانوایی افزوده و خوب با هم مخلوط کنید. سپس روغن را به خمیر افزوده و برای چند دقیقه، خمیر را ورز دهید.

مرحله سوم: بعد از آماده شدن خمیر نان، ظرفی با میزان مناسب را انتخاب نموده و تنها نیمی از خمیر را داخل آن ریخته و سپس خرماهای بدون هسته را روی آن بچینید. بعد دوباره نیم دیگر خمیر را روی خرما بریزید. باید سطح خمیر خوب صاف گردد تا خرماها را بپوشاند.

مرحله چهارم: در انتها کار بعد از ریختن تخمی روی نان، آن را در فری که از قبل گرم شده، بگذارید و اجازه دهید تا 30 الی 40 دقیقه با حرارت 120 درجه سانتی گراد، خوب مغزپخت گردد.

به همین سادگی! کوپوی خرمایی شما آماده شده است می توانید آن را داغ داغ در کنار پنیر سفید محلی یا مربا سرو نموده و از لذت خوردن یک صبحانه یا عصرانه لذیذ در کنار خانواده لذت ببرید.

نکته: تخمی در هر ادویه فروشی به راحتی یافت می گردد و مخلوطی از سیاه دانه، کنجد، زیره، زردچوبه و گل خشت است که عطر نان را لپذیرتر می نماید.

کپو با شیر

نان کپو به چند روش مختلف تهیه می گردد که یکی از آن ها روشی بود که در بالا مطالعه کردید. در یکی دیگر از دستور تهیه های کپو به جای ماست از شیر استفاده می گردد. شیر طعم دلچسب تری به نان کپو می دهد.

در این دستور تهیه می توانید از خرما بهره ببرید یا به دلخواه آن را از فهرست مواد اولیه حذف کنید. پس خیلی راحت و با مواد اولیه کم، می توانید کپو با شیر درست کنید که هم خیلی خوشمزه است و هم سریع آماده می گردد.

یک عصرانه خوشمزه و دلپذیر در کنار دوستان و تجربه ای متفاوت با کپو خرمایی کرمان

البته می توانید به جای خمیر چانه نانوایی، خودتان با استفاده از آرد، پودر خمیرمایه، آب گرم، یک حبه قند و نصف قاشق چای خوری نمک، خمیر نان را آماده کنید.

صبحانه ای دلچسب و خوشمزه با دستور تهیه های بی نظیر خبرنگاران …

در این مقاله طرز تهیه کُپو خرمایی از انواع نان محلی کرمان را به شما آموزش دادیم. این نان را می توان هم در فر و هم روی اجاق درست کرد. اگر از آن دسته مادران وسواسی هستید و همواره نگران تغذیه بچه ها در مدرسه هستید، پس دست به کار شوید و نان کپو را درست کنید.

هر برش از این نان با یک قاشق مربا، منبعی پر از کالری است که می توانند انرژی لازم برای انجام فعالیت های مدرسه را برای فرزند دلبندتان تأمین کند.

کپو خرمایی با مربا، میان وعده ای مقوی و مغذی

اگر فرصت یا مهارت لازم برای تهیه نان های سنتی کرمان را ندارید، نگران نباشید با خرید آنلاین نان کرمان از خبرنگاران می توانید از تنوع بالای نان های سنتی کرمان لذت ببرید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 8 بهمن 1403 بروزرسانی: 8 بهمن 1403 گردآورنده: bestlike.ir شناسه مطلب: 1639

به "کُپو خرمایی کرمان کُپو خرمایی کرمان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کُپو خرمایی کرمان کُپو خرمایی کرمان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید