چطور ماهی را مزه دار کنیم؟
به گزارش دوست داشتنی ها، مزه دار کردن ماهی یکی از مهم ترین کارها برای طبخ این غذاست؛ پس وقتی تمام فوت و فن های این مزه دار کردن را یاد بگیرید می توانید ادعا کنید که در پخت ماهی یکه تاز هستید.

1. ابتدا ماهی را با کمی روغن زیتون خوب ورز دهید تا روغن به خرد ماهی برود.
2. سپس لیمو ترش تازه یا آب نارنج را روی ماهی بچکانید.
3. زردچوبه، فلفل، نمک، ادویه ماهی و میگو و اندازه کمی دارچین روی ماهی بپاشید و با استفاده از قلم مو به همه نقاط پخش کنید.
4. اندازه کمی رب نارنج یا رب انار را رقیق کنید و روی ماهی بریزید.
5. چند حلقه پیاز روی ماهی بگذارید
6. به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی خوب مزه دار گردد.
7. سپس می توانید به همین شکل در فر بگذارید یا آن را سرخ کنید.
منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 10 شهریور 1400
بروزرسانی: 10 شهریور 1400
گردآورنده: bestlike.ir
شناسه مطلب: 1016
به "چطور ماهی را مزه دار کنیم؟" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "چطور ماهی را مزه دار کنیم؟"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید