مافین سیب و کشمش

    به گزارش دوست داشتنی ها،
  • زمان تهیه: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه
  • تعداد: 10 عدد مافین کوچک

مواد لازم

مافین سیب و کشمش
  • یک پیمانه آب
  • یک پیمانه شکر
  • یک پیمانه سیب رنده شده
  • یک پیمانه کشمش
  • یک پیمانه کره آب شده
  • دو قاشق چایخوری پودر دارچین
  • دو قاشق چایخوری پودر جوزهندی
  • نصف قاشق چایخوری پودر میخک
  • یک پیمانه گردوی آسیاب شده
  • دو قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 3.5 پیمانه آرد کامل

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

2- در یک قابلمه کوچک، آب، شکر، سیب، کشمش، کره، دارچین، جوزهندی و میخک را با هم مخلوط کنید و روی شعله میانه بگذارید تا بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملا سرد گردد.

3- در این فاصله، در یک کاسه بزرگ، گردو، جوش شیرین و آرد را با هم مخلوط کنید. مواد سرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

4- قالب های مافین را با کمی روغن چرب کنید و دوسوم آنها را با خمیر به دست آمده پر کنید و به مدت 15 دقیقه داخل فر بگذارید.

منبع: فوت و فن / foodnetwork.com
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: bestlike.ir شناسه مطلب: 1357

به "مافین سیب و کشمش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مافین سیب و کشمش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید