فواید مصرف نعناع در افطار و سحر
به گزارش دوست داشتنی ها، درماه رمضان بدن به دلیل شرایط متفاوت با ایام دیگر با کمبود آب روبرو است که جبران این کمبود، با برخی سبزیجات مانند نعناع گزینه مناسبی است. نعناع یکی از بهترین گیاهان دارویی برای روزه داران است.
فواید مصرف گیاه نعناع در ماه رمضان Mentha خواص گیـاه نعناع از روزگـاران قـدیم شـناخته شده و امـروزه هـم از عصـاره، بـرگ و اسـانس آن در طـب سنتی و در صنایع غذایی (به عنوان یک عامل طعم دهنده) و نیز در ساخت مواد آرایشی استفاده می شود. بیشـترین ماده موثر در اسانس نعنـاع منتول نـام دارد.
درماه رمضان بدن به علت شرایط متفاوت با ایام دیگر با کمبود آب روبرو است که جبران این کمبود، با برخی سبزیجات مانند نعناع گزینه مناسبی است. نعناع یکی از بهترین گیاهان دارویی برای روزه داران است.
زیرا در ماه رمضان به علّت تغذیه نادرست و کم تحرکی، بیشتر افراد دچار یبوست می گردند. نعناع فیبر فراوانی دارد و یبوست را بهبود می بخشد. پوست صورت، در ماه رمضان به علّت کم آبی بدن، خواب ناکافی و تغذیه نادرست، دچار خشکی و آکنه می شود.
نعناع، در کاهش التهاب پوست موثر است؛ در طـب سـنتی از نعنـاع بـه عنـوان مقـوی معده، بادشکن، ضد درد، ضد تشـنج، آرام کننـده اعصـاب استفاده میشود.
همچنین نشان داده شد که اسانس نعناع از طریق کـاهش اسپاسـم عضـلات صـاف گـوارش منجـر بـه کـاهش درد در ناحیـه شکم می شود عصاره آبی گیاه نعناع دارای خواص ضد دردی و ضد التهابی است و می تواند جایگزین مناسبی برای دارو های شیمیایی ضد دردی و ضد التهابی باشد. روغن نعناع اثر ضد باکتریای قوی داشته که می توان اثر آن را با اثر آنتی بیوتیک جنتامایسین برابر دانست.
درماه رمضان بدن به علت شرایط متفاوت با ایام دیگر با کمبود آب روبرو است که جبران این کمبود، با برخی سبزیجات مانند نعناع گزینه مناسبی است.
نعناع یکی از بهترین گیاهان دارویی برای روزه داران است؛ زیرا در ماه رمضان به علت تغذیه نادرست و کم تحرکی، بیشتر افراد دچار یبوست می گردند. نعناع فیبر فراوانی دارد و یبوست را بهبود می بخشد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، پوست صورت، در ماه رمضان به علّت کم آبی بدن، خواب ناکافی و تغذیه نادرست، دچار خشکی و آکنه می شود. نعناع، در کاهش التهاب پوست موثر است. این گیاه سرشار از بتاکاروتین و ویتامین C است و در بهبود آکنه و نرمی پوست موثر واقع میشود. همچنین خاصیت ادرارآوری دارد و با به کارانداختن کلیه ها، سموم را از بدن دفع می کند.
منبع: بهداشت نیوز
منبع: فرادید