طرز تهیه کالباس خانگی مرغ و قارچ بازاری و منعطف

به گزارش دوست داشتنی ها، در خوشمزه و هوس انگیز بودن کالباس جای سوال و هیچ شکی نیست. اما، همیشه نگرانی ها حول خطر های ناشی از مصرف فست فود ها و به ویژه سوسیس و کالباس بوده و خواهد بود. بنابراین، تنها راه رهایی از این نگرانی ها تهیه سوسیس و کالباس خانگی است که در این مطلب به طور ویژه به آن می پردازیم.

طرز تهیه کالباس خانگی مرغ و قارچ بازاری و منعطف

طرز تهیه خوشمزه ترین کالباس خانگی مرغ و قارچ

مواد لازم
گوشت مرغ یا بوقلمون (مخلوط ران و سینه)500 گرم
آرد سفید40 گرم
نشاسته ذرت30 گرم
شیر خشک قنادی1 قاشق غذاخوری یا 15 گرم
پودر آب پنیر1 قاشق غذاخوری یا 15 گرم
روغن مایع1/3 پیمانه
آب و یخبا هم ½ پیمانه یا 100 گرم
سیر3 حبه
قارچ4 عدد
هویج کوچک1 عدد
نمک1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، تخم گشنیزاز هر کدام ½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل، پودر هل و جوز هندیاز هر کدام ¼ قاشق چایخوری
میخک (اختیاری)1 عدد یا 1/8 قاشق چایخوری

روش تهیه

  • قارچ ورقه شده و هویج نگینی شده را بلانچ کنید. برای این منظور، سبزیجات را به مدت دو دقیقه در آب در حال جوش غوطه ور کنید و بلافاصله به ظرف آب و یخ منتقل کنید تا فرآیند پخت سریعا متوقف گردد.
  • قارچ و هویج ها را آبکشی کنید و اجازه دهید کاملا آب آن گرفته گردد.

نکته: سعی کنید ورقه های قارچ و هویج تا حد ممکن نازک باشد.

  • در صورت تمایل می توانید از پسته ورقه و بلانچ شده نیز بهره ببرید. برای این منظور بهتر است پسته ها را از شب قبل بخیسانید.
  • گوشت ران و سینه مرغ یا بوقلمون را به قطعات کوچک خرد کنید و با سیر درون غذاساز بریزید تا کاملا با هم میکس شوند. (در صورت در دسترس نبودن غذاساز، مواد را از چرخ گوشت رد کنید.)

نکته: میزان سیر دستور بسته به ذائقه شما از 3 تا 5 حبه می تواند متغیر باشد. همچنین، شما می توانید از مخلوط گوشت مرغ و گوشت قرمز نیز به نسبت 1 به 2 برای تهیه کالباس خانگی بهره ببرید.

  • ادویه ها را اضافه کنید و دو دقیقه پالس بزنید.
  • آرد، نشاسته و شیر خشک را اضافه کنید و اجازه دهید کاملا با هم مخلوط شوند.
  • در این مرحله روغن مایع و تخم مرغ را اضافه کنید و تا مخلوط و یکدست شدن مواد با یکدیگر بزنید.
  • در آخر مخلوط آب و یخ را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر مخلوط کنید.

نکته: میزان آب و یخ باید مساوی باشد. (50 گرم آب، 50 گرم یخ)

  • قارچ و هویج نگینی را به مخلوط گوشتی کالباس اضافه کنید.
  • مایه کالباس را درون کاور بریزید، هواگیری کنید و دو سر آن را به صورت شکلاتی ببندید.
  • برای ممانعت از نفوذ احتمالی آب به داخل کاور، کاور را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت یک ساعت در آب جوش بپزید.
  • پس از پخت کامل، کالباس خانگی را یک دقیقه در ظرف آب و یخ غوطه ور کنید تا فرآیند پخت متوقف گردد.
  • پس از استراحت به مدت 12 ساعت در یخچال، کالباس خانگی خوشمزه شما آماده سرو کردن است.

نکته: اگر قبل از خنک شدن کالباس را برش بزنید، کالباس ریش ریش می گردد.

حرف آخر

اکنون که روش درست کردن کالباس خانگی را یاد گرفتید، می توانید از آن در تهیه انواع غذا های فست فود، به ویژه پیتزا نیز بهره ببرید. به همین منظور، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه خمیر پیتزا را در انگیزه خوانده و با این کالباس خوشمزه، یک پیتزای لذیذ و سالم تهیه کنید.

لطفا اگر رسپی های ارائه شده در بخش آشپزی انگیزه را امتحان می کنید، تجربیات و سوالات خود را با ما و سایر همراهان انگیزه به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی سوالات شما خواهند بود.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 4 آبان 1399 بروزرسانی: 4 آبان 1399 گردآورنده: bestlike.ir شناسه مطلب: 451

به "طرز تهیه کالباس خانگی مرغ و قارچ بازاری و منعطف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کالباس خانگی مرغ و قارچ بازاری و منعطف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید