تشکیل معاونت اقتصادی؛ راه حل تقویت بنیه اقتصادی در شهرداری ها
به گزارش دوست داشتنی ها، خبرگزاری خبرنگاران-نماینده یزد در شورای عالی استان ها گفت: برای تقویت بنیه مالی شهرداری ها ، معاونت مالی در این نهاد تشکیل گردد.
به گزارش خبرنگاران و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی استان ها، جلال انصاری نماینده استان یزد در شورای عالی استان ها در دومین اجلاس عمومی این شورا و در نطق پیش از دستور با ذکر این جمله که اگر تغییر نکنیم، دیگران ما را تغییر خواهند داد، گفت: کارهای خوبی در گذشته صورت گرفته اما لازم نبوده است، ما بایستی کوشش کنیم زمینه لازم را در مجلس و دولت ایجاد نموده و برای این کار باید از خودمان آغاز کنیم.
وی با اشاره به مسائل شهرداری ها اضافه نمود: اگر می خواهیم شهرداری ها و دهیاری های ما از این شرایط نجات پیدا نمایند، بنیه مالی آن ها باید تقویت پیدا شوند و شهرداری ها معاونتی به عنوان معاونت مالی داشته باشند.
جلال انصاری در ادامه اضافه نمود: ما تشکیلاتی به نام وزارت راه و شهرسازی داریم اما شهرداری ها تبدیل به شهرسازی شده اند.
نماینده استان یزد در شورای عالی استان ها با ضروری خواندن تحول در تأمین اجتماعی از مسائل کارگران هم گفت و بیان نمود: کارگری که بیمه تأمین اجتماعی است، پس از سی سال، پنج میلیارد و هفتصد میلیون تومان پول در صندوق تأمین اجتماعی واریز می نماید و این اصلا عادلانه نیست.
انصاری در انتها آرزو کرد، از دل شورای عالی استان ها، با برنامه ریزی، مطالعات و آموزش، نمایندگان مجلس و وزرا معرفی شوند.
منبع: خبرگزاری آریا