طرز تهیه ساندویچ بادمجان پنیری

به گزارش دوست داشتنی ها، برای تهیه این ساندویچ احتیاجی به مرغ و گوشت ندارید. با یک عدد بادمجان و مقداری پنیر و چند برگ اسفناج می گردد ساندویچ بادمجان پنیری را درست کرد

طرز تهیه ساندویچ بادمجان پنیری

به گزارش خبرنگاران به نقل از تصویر زندگی

مواد لازم برای 2 نفر :

1 عدد بادمجان

1 عدد تخم مرغ

2 /1 پیمانه پودر سوخاری

4 /1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

5 برگ اسفناج خردشده

2 /1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده

2 ق س رب گوجه فرنگی

2 حبه سیر رنده شده

2 ق س روغن زیتون

به میزان لازم نمک و فلفل

2 عدد نان همبرگری

روغن به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ بادمجان پنیری :

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک کاسه مناسب تخم مرغ را با 2 قاشق آب خوب مخلوط و مقداری نمک و فلفل را هم اضافه کنید.

در یک کاسه دیگر پودر سوخاری را با 4/1 پیمانه پنیر پارمسان و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.

بادمجان را پوست بگیرید، سپس آن را به صورت حلقه ای خردکنید و در مخلوط تخم مرغ خوب بغلتانید، سپس آنها را در مخلوط پنیر و پودر سوخاری قرار داده و بغلتانید

در یک تابه مقداری روغن بریزید. حالا دو طرف بادمجان ها را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را از تابه خارج نموده و داخل یک ظرف مناسب قرار دهید.

حلقه های بادمجان را از وسط نصف کنید. در یک قابلمه کوچک رب گوجه فرنگی را با 4 قاشق آب جوش مخلوط کنید و آن را روی حرارت قرار دهید.

سیر رنده شده، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل هم بریزید. خوب هم بزنید تا سس آماده گردد، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

چهار قاشق از سسی را که آماده نموده اید روی بادمجان ها بریزید و آنها را کاملاً آغشته به سس کنید. نان ساندویچی ها را از وسط نصف کنید.

چند عدد بادمجان داخل آن قرار دهید، سپس 2 برگ اسفناج روی بادمجان ها قرار دهید.

حالا روی آنها مقداری پنیر بریزید و دوباره تعدادی بادمجان روی مواد قرار دهید و روی بادمجان ها مقدار دیگری پنیر بریزید و قسمت دیگر نان را روی مواد قرار دهید.

ساندویچ دیگر را هم به همین روش آماده کنید. ساندویچ ها را به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر داخل آن ها آب گردد، سپس آنها را سرو کنید.

نکته :

در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را با پوست خرد و سرخ کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 26 بهمن 1399 بروزرسانی: 26 بهمن 1399 گردآورنده: bestlike.ir شناسه مطلب: 673

به "طرز تهیه ساندویچ بادمجان پنیری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ بادمجان پنیری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید