بهره برداری از 4 طرح عشایری فارس در دهه فجر
به گزارش دوست داشتنی ها، در دهه فجر امسال 4 طرح به ارزش 10 میلیارد تومان برای استفاده 270 خانوار عشایری استان به بهره برداری می رسد.
خبرنگاران شیراز - مدیرکل امور عشایر فارس گفت: بر اساس دستورالعمل کارگروه روستایی و عشایری بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی باید در این فرصت مناسب دستاورد های خود را در خدمت به مردم بروز و اطلاع رسانی و بر همین اساس جوامع هدف خدمتگزاری را در جریان تمامی طرح هایی که برای رفاه حال آن ها صورت پذیرفته قرار دهیم.
روح الله بهرامی گفت: این اداره کل در ایام دهه فجر برنامه های بسیاری را در دستور کار خود قرار داده است که مهمترین آن ها افتتاح و بهره برداری از 4 پروژه بزرگ عشایری به مبلغ 10 میلیارد تومان جهت استفاده 270 خانوار عشایری و سرکشی از خانواده های شهدا، گلباران و غبارروبی قبور مطهر شهدا است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 21 فروردین 1401
بروزرسانی: 21 فروردین 1401
گردآورنده: bestlike.ir
شناسه مطلب: 1248
به "بهره برداری از 4 طرح عشایری فارس در دهه فجر" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "بهره برداری از 4 طرح عشایری فارس در دهه فجر"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید